Tarieven & Contact

Tarieven

CORONA:

Ik hou rekening met de geldende voorzorgsmaatregelen. Bij de begroeting laat ik het handen schudden achterwege. Ik werk buiten of in de stal en kan het paard zelf vasthouden als ik aan de voorkant werk. De aanbevolen 1,5m afstand is zodoende goed te volgen.

Ik verzoek klanten, die een afspraak hebben gemaakt, direct te annuleren wanneer ziekteverschijnselen zich vertonen, je in contact bent geweest met iemand die ziek is of recent in een gebied bent geweest waar de ziekte veelvuldig voorkomt. Uiteraard geldt dit ook voor mezelf naar mijn klanten toe.

Ik behandel paarden, pony’s en ezels en in principe behandel ik op locatie.
Afhankelijk van het onderzoek bepaal ik de (mix van) technieken waarmee ik ga behandelen. Dit heeft geen invloed op de prijs van de behandeling.

Intake en 1e behandeling € 90,-
Vervolg behandelingen € 80,-

 • Een behandeling duurt zo’n 1,5 uur. Voor de eerste behandeling trek ik 2 uur uit, zodat er voldoende tijd is voor een gedegen intake.
 • Visitekosten € 0,25 per km (> 10 km van 7433 PG Schalkhaar). Behandelingen in eenzelfde regio probeer ik zoveel mogelijk te combineren, waardoor de visitekosten verdeeld kunnen worden.
 • Prijzen zijn inclusief btw.
 • Behandelingen dienen na afloop te worden betaald. Dit kan contant of – bij voorkeur – via betaalverzoek of factuur/bankoverschrijving.
 • Wordt een behandeling minder dan 24 uur van te voren afgezegd, dan wordt de helft van het tarief in rekening gebracht.

CAT logo_2021Ik ben CAT erkend therapeut. Het CAT screent jaarlijks op competentie, beroepsmatigheid en het volledig verzekerd zijn.

Contact

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag, aarzel dan niet en neem contact op. Dat kan via:

T: 06-20 190 913 (bellen/voicemail, WhatsApp, sms)
E: info@masjafick.nl
Facebook (messenger)

…en natuurlijk onderstaand contactformulier.

Je bericht zie ik met interesse tegemoet!
Meestal reageer ik binnen 24 uur.

  Aanhef*:
  Voornaam*:
  Achternaam*:
  Emailadres*:
  Onderwerp:
  Bericht:
  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en hierop zijn de privacy policy en servicevoorwaarden van Google van toepassing.