Tarieven & Contact

Tarieven

Ik behandel paarden, pony's en zo nu en dan een ezel en werk op locatie, dus daar waar jouw paard staat. Ik rij regelmatig door de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Noord-Brabant. Woon je in een andere provincie en wil je graag een afspraak maken? Neem dan even contact met me op.

De (mix van) technieken waarmee ik behandel zijn afhankelijk van het onderzoek voorafgaand aan de behandeling. Dit heeft geen invloed op de prijs.

Behandeling: € 90,-

Voorrijkosten vanaf 7433 PG Schalkhaar:

0-10 km € 5,-
10-20 km € 10,-
20-30 km € 15,-
30-40 km € 20,-
40-50 km € 25,-
50-60 km € 30,-
60-70 km € 35,-
70-80 km € 40,-
80-90 km € 45,-
90-100 km € 50,-

Langere afstanden zijn wel mogelijk, maar gaan in overleg.
De berekening van de afstand is volgens Google maps en betreft de snelste route.
Behandelingen in eenzelfde regio probeer ik zoveel mogelijk te combineren, waardoor de voorrijkosten gedeeld kunnen worden.

Voor een afspraak trek ik in totaal 2 uur uit, zodat er voldoende tijd is voor overleg, de behandeling en het beantwoorden van vragen.

Betaling is bij voorkeur via betaalverzoek, maar contant kan ook. De betaling dient direct na de behandeling te worden voldaan.

Wordt een behandeling minder dan 24 uur van te voren afgezegd, dan wordt er € 65,- in rekening gebracht.

Alle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.
Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Informatie rondom de behandeling, wat te doen vóór en na de behandeling, hoe vaak ik behandel en wanneer ik niet behandel lees je hier.

Ik ben CAT erkend therapeut. Het CAT screent jaarlijks op competentie, beroepsmatigheid en het volledig verzekerd zijn. Jaarlicentie CAT 2023 | pdf

Contact

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op. Je bericht zie ik graag tegemoet!
Fijn als je in je bericht het staladres vermeld en de dagen aangeeft waarop je doorgaans beschikbaar bent. Dat maakt het plannen makkelijker.

T: 06-20 190 913
E: info@masjafick.nl

  Aanhef*:

  Voornaam*:

  Achternaam*:

  Emailadres*:

  Onderwerp:

  Bericht (vergeet niet het staladres en beschikbare dagen te vermelden):

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en hierop zijn de privacy policy en servicevoorwaarden van Google van toepassing.