In beeld gevat

Inmiddels bevat mijn website een behoorlijk aantal artikelen om te lezen. Omdat beeld vaak zoveel meer zegt dan woorden, hebben we een aantal zaken in beeld gevat en zijn er nu dus ook een aantal filmpjes toegevoegd! ๐Ÿ™‚ Sit back, relax & enjoy!

Introductie

Als gediplomeerd osteopaat voor paarden kom ik bij veel verschillende paarden. Naast de osteopathie maak ik vaak gebruik van technieken uit de Masterson Methode, sportmassage en cranio sacraal therapie. In dit filmpje een korte introductie, een aantal problemen waarbij ik mogelijk kan helpen, wie ik ben, wat ik doe en hoe ik werk als therapeut voor paarden.

De stem van het paard

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende therapievormen. Een paard praat niet in woorden, maar kan wel degelijk goed aangeven waar hij/zij last van heeft. En door met die signalen te werken lukt het vaak om – met respect voor het paard – spanning te verminderen en blokkades op te lossen. Hierdoor kan het paard zich losser en vrijer bewegen en is beter in staat om met plezier te presteren!

Mijn werk in beeld…

Afhankelijk van het probleem zet ik tijdens de behandeling technieken in uit de osteopathie, cranio sacraal therapie, sportmassage en/of Masterson Methode. En dat ziet er dan zo uit…

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met me op via telefoon, app, email of Facebook!
T: 06-20 190 913 (bellen/voicemail, WhatsApp, sms)
E: info@masjafick.nl
Facebook (messenger)